Tarih: 05.06.2024 15:46

Bu çığlığı duyun! Üniversitede Yaralı Bir Turnanın Çığlığı

Facebook Twitter Linked-in

Öğretim görevlisi, aylardır vicdani ve insani itiraflarda bulunarak bildiklerini yetkililere duyurmaya çalışmasına rağmen dikkate alınmıyor...
Turnalar, "saflığın, bereketin, refahın müjdeleyicisi olarak sayıldığı gibi temizliğin, vefanın, sadakatin, saflığın, sabrın, özgürlüğün ve de onurun simgesi olarak" görülür.
İki adet yumurta yaparlar ve kuluçka döneminde eşler sırayla yatarak birbirlerine yardımcı olurlar.
Turnalar göçmen kuştur ve katar katar uçar.
Eşi vurulan bir turna, katarını terk ederek çığlık çığlığa eşinin düştüğü yere iner. Ve ölümü göze alarak eşini bırakıp tekrar havalanmak istemezmiş.
Öğretim görevlisi, sosyal medyadaki Twitter paylaşımlarında da Malkoçoğlu Uğur hocamız, bir yaban kuşu gibi, bir asi kuş gibi Pamukkale Üniversitesi'nde çığlık çığlığa dağlara yankıyan sesiyle adeta bağırmakta... İnsanlara ve yetkililere duyuracağım diye çabalar vermekte. Belli ki çok bildiği var, belli ki devlette bile yok bu bilgiler. E öyleyse, sayın yetkililer, duyuverin gari bu çığlığı...
Yükseköğretim kurumunda çalışan öğretim görevlisinin belli ki işlerine karışmış ve bu yükseköğretimin imamını, casusunu, teröristini bildiği halde, sayın savcılarımız neden ifadesini almadı acaba diye sormadan edemiyoruz. Malkoçoğlu Uğur hocamızı dinleyiniz sayın yetkililer. İçişleri Bakanlığı, sayın yetkililer, bu hocamızın bilgilerine başvurun.
Öğretim görevlisi Uğur, şantajcı çetesini de açıklıyor. Kim bunlar, şantaj yapanlar hala göreve devam edenler? Kim bu çeteler?
Doç. Dr. Uğur Sevmezoğlu, diğer adıyla Malkoçoğlu Uğur, tacizcileri de deşifre etmiş, ortaya çıkarmış. Kim bunlar? Kim tacizciler? Kim çantacılar? Kim kankalar? Kim yankalar? Kim, kim bunlar? Kim? Kankim, paşam kim? Söyle Malkoçoğlu, söyle, kim bunlar, kim?


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —